2020/11/08، 04:18 PM
اول تاپیک بیاد بالا و اعضای جدید و قدیم ببینن.
این دکمه سپاس چیز نیکوییست.
سپاس کردن پولی نیست دردم نداره، کسیم ک تعداد سپاس هاش کمه شاخ نیست!
راستش یکی از معیارهای من برای شناخت ادما تو انجمن همین تعداد سپاس هاشونه
صاحب تاپیک نیست ولی من ب نیابتش میخوام ب صحبت درباره یک فرهنگ و اسیب شناسی ناهنجاری هایی ب اسم اسپمر ها بپردازم
(فارسیش میشه هرزنامه ک حقیقتا خوب حق مطلب رو ادا میکنه
)
خب ارسال اسپم چیسته؟
_توی انجمن_ارسال هایی که...
•خارج از موضوع تاپیک بوده وباعث انحراف تاپیک از مسیر اصلی بشن
•فقط چنتا شکلک هستن بدون متن یا جمله مفید خاصی.(نیم متر ارسالو پاسخ میزنید بعد چنتا ایموجی خنده میذارید؟!
)
•تشکر میکنن در حالی ک دکمه سپاس با یه گل رز اون زیر هست.
•جملات بیخودی ک فقط تاپیکو شلوغ میکنن مثل «وای چ خفن!» ،«منم همینطور» ،«موافقم» و...
•و گاها میبینیم اعضا ارسال های تاپیک هارو با چت باکس و یادداشت پروفایلاشون اشتباه میگیرن!!
حالا اسپمر کیسته؟
کسی ک ارسال هایی با ویژگی های بالا میفرسته
قابل درکه ک اعضا دوس دارن ارتقا پیدا کنن و براش باید ب یه حدنصاب ارسال و تاپیک برسن ولی واقعن به چ قیمتی؟!
ارزش یک ارسال ب درد بخور خیلی بیشتر از اینه ک تاپیکارو شخم بزنید ولی یکیشم از نیم خط تجاوز نکنه!
#اسپمر_نباشیم
این دکمه سپاس چیز نیکوییست.
سپاس کردن پولی نیست دردم نداره، کسیم ک تعداد سپاس هاش کمه شاخ نیست!

راستش یکی از معیارهای من برای شناخت ادما تو انجمن همین تعداد سپاس هاشونه

صاحب تاپیک نیست ولی من ب نیابتش میخوام ب صحبت درباره یک فرهنگ و اسیب شناسی ناهنجاری هایی ب اسم اسپمر ها بپردازم

SPAM
(فارسیش میشه هرزنامه ک حقیقتا خوب حق مطلب رو ادا میکنه

خب ارسال اسپم چیسته؟
_توی انجمن_ارسال هایی که...
•خارج از موضوع تاپیک بوده وباعث انحراف تاپیک از مسیر اصلی بشن
•فقط چنتا شکلک هستن بدون متن یا جمله مفید خاصی.(نیم متر ارسالو پاسخ میزنید بعد چنتا ایموجی خنده میذارید؟!

•تشکر میکنن در حالی ک دکمه سپاس با یه گل رز اون زیر هست.
•جملات بیخودی ک فقط تاپیکو شلوغ میکنن مثل «وای چ خفن!» ،«منم همینطور» ،«موافقم» و...
•و گاها میبینیم اعضا ارسال های تاپیک هارو با چت باکس و یادداشت پروفایلاشون اشتباه میگیرن!!
حالا اسپمر کیسته؟
کسی ک ارسال هایی با ویژگی های بالا میفرسته

قابل درکه ک اعضا دوس دارن ارتقا پیدا کنن و براش باید ب یه حدنصاب ارسال و تاپیک برسن ولی واقعن به چ قیمتی؟!
ارزش یک ارسال ب درد بخور خیلی بیشتر از اینه ک تاپیکارو شخم بزنید ولی یکیشم از نیم خط تجاوز نکنه!
#اسپمر_نباشیم