2016/09/07، 09:23 AM

Oh please ... Killing me . That's so two years ago
جرمی هولمز به روایت تصویر
|
2016/10/13، 07:38 AM
سلام. خب در واقع امکان نداره شرلوک هلمز رو با تصویر کسی جز آقای برت مجسم کرد. برای تحصیل به لندن میرم. آیا واقعا آرامگاهی برای ایشون نیست؟ چه منبعی تایید میکنه سوزانده شده؟ قابل درک نیست!:۲۳:
2018/06/12، 01:18 AM
(2016/09/04، 10:26 PM)Sherlockpedia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جرمی برت را خیلی ها می شناسند ولی به اسم شرلوک هلمز قدیمی و خب ، بین طرفدارای امروزی هلمز ، جرمی برت سهم کمتری رو به خودش اختصاص میده ، چون ... چراش رو واگذار می کنم به خودتون . فقط برای اینکه طرفدارای واقعی شرلوک هلمزی که من عاشقشم و هیچ وقت از یادم نمیره امیدوارم با فعالیتم تو این بخش انجمن بتونن دوباره دور هم جمع بشن ، برای شروع موضوعی رو ایجاد کردم که هدفش پست تصاویر جرمی برت در قالب شرلوک هلمزه ... ولی نه تصاویری که همه جا دیده شده اند و با یک جستجوی ساده در گوگل میشه پیدا کرد ، تصاویر کمتر دیده شده ، تصاویری که از گوشه و کنار اینترنت پیدا می کنیم و به نظرمون میتونن حس خاص بودن رو القا کنن . خودم شروع می کنم جرمی عزیز** جهان مرا مه گرفته سر تا سر
ولی اینجا هنوز جهان آرام است امیدوارم vfd زودتر برسه چون من دارم میمیرم... به خدا دارم میمیرم
2018/06/12، 12:49 PM
امیدوارم خوشتون بیاد
![]() ![]() ![]()
2018/06/12، 03:38 PM
تو این اخریه انگار جونیور میخاد با ارنج بکوبه تو صورت بندیکت
![]() اون یکیم تو دلش میگه گیر دوتا بچه افتادیم این وقت روز ... ![]() Try to be mature
2019/08/15، 06:59 PM
وای حقیقتا دلم یه ذره شده برای اپیزود هاش
![]() ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب با توجه به اینکه الانا داره از شبکه امید پخش میشه یه یادی کنیم از جرمی برت
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() این آخری رو عجیب دوست دارم ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
2020/11/08، 03:22 PM
به طرزفجیعی عالی......بعضی هاش واقعا خنده دارن
این پیپش چه دراز بود ![]() .We have now sunk in a depth at which the restatement of the obvious is the first duty of intelligent men
|
|