2017/05/05، 11:35 PM

کلیپ مخصوص جشن دو سالگی انجمن ( با kmplayer ببینید واضحتر است)
http://s9.picofile.com/file/8333611684/tawalod_anjoman_baker.wmv.html
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویژگی های کاربران در انجمن!
|
||||||||||||||||||
2017/05/05، 11:35 PM
![]() ![]() کلیپ مخصوص جشن دو سالگی انجمن ( با kmplayer ببینید واضحتر است)
2017/05/06، 10:05 PM
بهترین دوستتون:
![]() ![]() باحالترین: ![]() ![]() ![]() فعالترین: ![]() مهربون ترین: ![]() بی حوصله ترین: ![]() ![]() و درسخون ترین محمد221 و بن حتا ![]() میشینی یجا..فکرمیکنی
ب داشته هاتو چیزایی ک نداریو میخوای ک بدست بیاری... از گذشتت شروع میکنی همه چیو مورور میکنی چیزی نمیبینی ک قانع شی میری جلوتر.. ب خوانوادت فکر میکنی, ب دوستات اینکه هیچوخت اونچیزی ک میخواستی نشد اینکه اونا دوست نداشتن و ندارن جمعیو ب یاد میاری ک میخندن و تو اونجا حضور نداری و اصلا براشون مهم نیس... چن سال میای جلو میبینی هیچی تغییر نکرده آدما همونن اتفاقا همونن رفتارا همونن.. ب خودت میگی حتما یچیز هست ک دلتو بتونه خوش کنه یچیز ک با تجربه نکردن خیلی چیزا از داشتن اون احساس ارامش کنی.. ی حس امیدواری بت دست میده بازم فکرمیکنی... ی لبخند تلخ میزنی ب خودت میگی واقعا چیزیو ندارم بغض میکنی.. ب لحظه های ازدست رفتت ک فکرمیکنی اون بغض تبدیل ب گریه میشه... گریه میکنی داد میزنی بازم چیزی عوض نشد... اونا هنوز باهمن و شادن بدون تو .. میدونی امکانش هست ک صداتو کسی شنیده باشه ولی خب ترجیح میدن بهش اهمیت ندن.. معلومه ک اونا مهم ترن معلومه ک بودو نبودت واسه هیشکی مهم نیس....
(2017/04/25، 08:11 PM)Aida نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بهترین دوست:خیلی هستن....نگار ..نگین...امین...فازی...ستاره..باران...و خیلیای دیگه? با حال ترین:خودم? فعال ترین:با پیشرفت که rend داشته دیگه هیچی...? مهربون ترین:خودم...?امین....فازی ...فاطمه...نگین بی حوصله:مثلا نداریم درس خون ترین:خودم...الکی...همه درسخونن ![]() ای کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون کسی رو لبریز نکنیم
![]()
2017/06/26، 12:50 PM
(2017/05/06، 10:05 PM)~~ƧЄƬƛƦЄ~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ستاره جان مرسی. ![]() ![]() _چرا کشتیش؟
+خیلی حرف می زد. _یعنی چی؟ بیشتر توضیح بده... +خیلی حرف میزنی
2017/06/26، 01:28 PM
(2017/06/26، 01:27 PM)Mahdy_nvs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. از قبلش همه جا اطلاعیه بده من قراره با این نام کاربری فعالیت کنم. اونوقت شاید بشناسنن. ![]() _چرا کشتیش؟
+خیلی حرف می زد. _یعنی چی؟ بیشتر توضیح بده... +خیلی حرف میزنی
2017/06/26، 01:56 PM
(2017/06/26، 01:27 PM)Mahdy_nvs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() واقعا چرا عوض کردی قبلی که خوب بود ![]()
2017/06/26، 10:37 PM
(2017/06/26، 01:27 PM)Mahdy_nvs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب عزیز من اون موقع که این تاپیک زده شد شما اصلا نبودی انجمن (منظورم اینه که بودی ولی نبودی!!!) اینقدر حرص نخور ارزش نداره! ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
2017/06/27، 12:38 AM
(2017/06/26، 01:27 PM)Mahdy_nvs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نگران نباش تنها نیستی ![]() ![]() ......دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
......
2017/06/27، 05:31 PM
(2017/06/26، 01:56 PM)Aida نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() کلیپ مخصوص جشن دو سالگی انجمن ( با kmplayer ببینید واضحتر است)
2017/06/28، 01:12 PM
(2017/06/27، 05:31 PM)Rend نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این که معلوم بود ![]() ![]() | ||||||||||||||||||
|