2016/11/11، 09:24 PM
کلا تو قسمت اول فصل سوم داشتم ذوق مرگ میشدم بخصوص قسمتی که مایکرافت و شرلوک توی سیبری بودن

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با کدوم سکانس شرلوک از شدت ذوق و حیرت جامه از تن میدرید؟؟؟؟
|
|||||||||
2016/11/11، 09:24 PM
کلا تو قسمت اول فصل سوم داشتم ذوق مرگ میشدم بخصوص قسمتی که مایکرافت و شرلوک توی سیبری بودن
![]() ![]()
(2016/11/11، 05:51 PM)Mobina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بره بره تازه کتک خوردن شرلوکم ملسه ![]() (2016/11/11، 09:24 PM)Mycroft نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() close your eyes
clear your heart let it go
2016/11/27، 06:34 PM
(2016/11/27، 04:13 PM)دوست جمجمه ای نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() ![]() ![]() close your eyes
2016/11/27، 11:46 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/11/27، 11:48 PM، توسط r.borhani.p.)
وای اره دقیقا همون جایی که جان وشرلوک مست اند وای عالیه
وهمون جایی که شرلوک تو عروسی می خاد سخنرانی کنه وای خدا دلم هواشو کرده صبرم از کاسه دگر لبریز است
اگر این جمعه نیاید چه کنم ؟!
آنقدر من خجل از کار خودم
اگر این جمعه بیاید چه کنم ؟!
2016/11/28، 12:45 AM
(2016/11/27، 11:46 PM)r.b.p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخخخخخ منم خیلی یادم باشه برم دوباره نگاه کنم ![]() راستتتتتتتتتتتتی امضات خیلی قشنگه دوسش دارم ![]() close your eyes
2016/11/29، 11:03 PM
(2016/11/28، 12:45 AM)ms watson نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خیلی ممنون منم خیلی دوسش دارم ![]() ![]() ![]() صبرم از کاسه دگر لبریز است
اگر این جمعه نیاید چه کنم ؟!
آنقدر من خجل از کار خودم
اگر این جمعه بیاید چه کنم ؟!
2016/11/29، 11:24 PM
یکی از سخت ترین کارای دنیا پیدا کردن بهتر تر ترین از یه چیز بهترینه!
اصن نمیتونم انتخاب کنم!!! سکانس کنار استخر وقتی داشت سعی میکرد غلابی بودن نقاشی رو ثابت کنه وقتی مری بهش تیر زد وقتی تیر خورد و تو قلعه ذهنش بود ![]() سکانس بالای پشت بوم اون برنامه رادیویی موریارتی دادگاهه اشنایی شرلوک و جان عروسی جان و مری استنتاجای عجیب غریبش تو سگ های باسکرویل و و و یه خرواااار صحنه ی توپپ!! ولی یه سکانس هست ک یه اپسیلون بیشتر از کل سریال دوسش دارم ینی هرررر وقتی میبینمش می میرم رسمااا ![]() هیچ توصیفی ام براش ندارم!
| |||||||||
|