وکیل مدافع شیطان در انجمن
وضعيت :
سپاس ها 284
سپاس شده 695 بار در 350 ارسال
سلام دوستان ....
من چندی پیش برای خیلی هاشون اعتبار هایی گذاشتم همه با مضمون نهایی« #ازت خوشم میاد خیلی زیاد »با وجود این که هدف قرار دادن این اعتبار ها چیز دیگه ای بود اما دیدم بد نیست که به مناسبت این ایام این کار رو انجام بدیم (گرچه کار من هنوز ادامه داره)
به این صورت که از امروز مورخ ولنتاین تا ۵ اسفند روز عشق ایرانی ها هر کاربری بسته به تعداد اعتبار هایی که می تونه بده یا دلش می خواد اعتباری با این مضمون می ده به کسانی که دلش می خواد .... به این صورت که مثل من دلیل خوشش اومدن رو می گه و بعد #ازت خوشم میاد خیلی زیاد رو می نویسه که چالش مشخص باشه.
فقط یه چیزی به کسی توی رودربایستی اعتبار این چنینی ندید و دلیل رو حتما ذکر کنید ... همین دیگه سپاس
مهم نیست چه انتخابی بکنیم _چه تکی چه با هم_ نقطه پایان ما مشخص است . مهم نیست چند بار چپ و راستمان را نگاه کنیم مهم نیست به خاطر ترس به چتر بازی نرویم،هرچند به معنای ان باشد که هرگز فرصت پرواز مثل ابر قهرمان های محبوبمان را پیدا نکنیم. مهم نیست موقع عبور از کنار دار و دسته های خلاف کار در محله ای بد سرمان را پایین بگیریم .
مهم نیست چگونه زندگی کنیم،درنهایت، هردو می میریم.
maybe i am pathetic but i also have Rick
وضعيت :
سپاس ها 1066
سپاس شده 655 بار در 396 ارسال
سطح:
26 [
]
مجموع امتیازات: 4,309
رتبه 63 / 630
91% مانده تا افزایش سطح
فعالیت 285 / 4309
95% مانده تا افزایش رتبه
تجربه 20
80% مانده تا افزایش تجربه
(2019/02/19، 08:54 AM)Mustang نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام دوستان ....
من چندی پیش برای خیلی هاشون اعتبار هایی گذاشتم همه با مضمون نهایی« #ازت خوشم میاد خیلی زیاد »با وجود این که هدف قرار دادن این اعتبار ها چیز دیگه ای بود اما دیدم بد نیست که به مناسبت این ایام این کار رو انجام بدیم (گرچه کار من هنوز ادامه داره)
به این صورت که از امروز مورخ ولنتاین تا ۵ اسفند روز عشق ایرانی ها هر کاربری بسته به تعداد اعتبار هایی که می تونه بده یا دلش می خواد اعتباری با این مضمون می ده به کسانی که دلش می خواد .... به این صورت که مثل من دلیل خوشش اومدن رو می گه و بعد #ازت خوشم میاد خیلی زیاد رو می نویسه که چالش مشخص باشه.
فقط یه چیزی به کسی توی رودربایستی اعتبار این چنینی ندید و دلیل رو حتما ذکر کنید ... همین دیگه سپاس
ایول چالش خوبیه
واقعیتش اینه که , اصلن بد مطلق وجود نداره
میدونی..
یه سری چیزا از نظر من بده که از نظر تو بد نیست
یه سری چیزام از نظر تو بده که از نظر من بد نیست
فقط کافیه که ما بتونیم با بدیهای همدیگه بسازیم بخاطر خوبیامون
همین...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[url=http://s9.picofile.com/file/8349986268/I_ll_Be_There_For_You_THE_REMBRANDTS.mp3.html][/url]
کمک