2018/11/07، 05:38 PM

شرح حال شرلوک

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
والپیپر های تاپ سریال Sherlock
|
|||||||||||||||
2020/01/18، 10:30 AM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
2020/02/15، 09:04 AM
یه کم والپیپر فانتزی چاشنی کنیم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
خب این ها هم وال پیپرهایی هستن که من رو به یاد سریال شرلوک می اندازن
![]() این یکی مال وقتاییه که شرلوک غمگینه و توی خیابون های لندن قدم می زنه و بعد یهو بارون شروع به باریدن می کنه: ![]() خیابون بیکر.این از اون وال پیپرهای گوگولی ایه که بعد از انتخابش به عنوان وال پیپیر دیگه نمی شه عوضش کرد.خودم سه ماه طول کشید تا این وال پیپر رو عوض کنم.به علاوه نمی دونم چرا این عکس به یاد مری می اندازتم.
![]() ![]() عجیب ، مرموز و پر از مفهوم: ![]() از این وال پیپرهای گوگولی
![]() ![]() و این
![]() ![]() سریال شرلوک در یک نگاه
![]() ![]() ![]() Rainy London
![]() ![]() London ، همون چرخ و فلکه که در تیتراژ ابتدایی سریال شرلوک نشون می ده:
رزی
![]() یه وال پیپر هست که قبلا دیده بودمش.ساعت بیگ بن بود با گل های رز قرمز.الان هرچی گشتم پیداش نکردم.عکس خیلی دوست داشتنی ایه.اگه پیداش کردم حتما برای شما هم می ذارمش.آخه خیلی عکس گوگولی ایه.
![]() .Every city is filled with rats-
!Meow-
2020/11/18، 12:30 PM
احتمالا ازشون تکراری هست ولی چون عکسا حذف شدن من نمیدونم کدوماش تکراریه :/
![]() ![]() ![]() ![]() این دیگه تاپ تاپشون هست:/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| |||||||||||||||
|