خب... کتاب برنامه ریزی به روش بولت ژورنال.
بنده خودم از آن دسته آدم هایی بودم که اصلا لزومی به برنامه ریزی نمیدیدم و اکثر اوقات کارهام رو دقیقه نودی انجام میدادم و از نتیجه اش هم تا یک جایی راضی بودم، ولی خب واقعا بدون مدیریت زمان و اهداف و انتخاب ها، توی دنیایی که سیل اطلاعات به سمتت روانه اس و هر روز هزار ایده و گزینه برای سرگرم کردن بهت میده، هدفمندی و تمرکز و اصلا شناخت ما از خودمون و معنی و مقصود زندگیمون بسیار سخت میشه..
بقول نویسنده کتاب، رایدر کارول:
" ما در دورانی زندگی میکنیم که تکنولوژی گزینه های تقریبا بی نهایتی برای مشغول بودن به ما میدهد و در عین حال بیشتر از همیشه احساس حواس پرتی و انفصال از زندگی میکنیم. احساسی شبیه پرواز با هواپیما، میتوانیم از پنجره دنیا را تماشا کنیم، اما هیچ ایده ای از اینکه دقیقا کجا هستیم نداریم. اگر خوش شانس باشیم ممکن است برای لحظه ای درخشش اقیانوس را ببینیم یا نور رعدوبرقی که ابرها را میشکافد به ما برسد. اما بیشتر مواقع ما مسافران نیمههشیاری هستیم که داریم وقت میگذرانیم تا زمان پیدا شدن فرا برسد.
اگر مسیر همان مقصد باشد، پس ما باید یاد بگیریم که چطور مسافرهای بهتری باشیم. برای مسافر بهتری بودن باید بتوانیم به خودمان جهت دهیم..."
کتاب هم برای کسایی که از قبل برنامه ریزان خوب و افراد منظمی هستن، هم برای کسانی که مثل من نیاز به راهنمایی دارن و اول کارن مفید خواهد بود.
اصولی و درست و منعطف، نظم و هدفمندی رو آموزش میده و اینکه اصلا چرا به برنامه نیاز داریم رو به خوبی توضیح میده.
در نهایت باعث میشه توی اعمالمون و اهدافی که واسهامون ارزش دارن بازنگری کنیم و کنترل زندگیمون رو بهتر از قبل بهدست بگیریم و خودآگاه تر باشیم.
این مقاله از سایت چطور برای معرفی و توضیح درباره اش:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این یکی نقد کوتاهی راجع بهشه:
ثبت نام کنید یا
و این یکی، سایت نردیشمی، برای مترجم کتابه و بخش عمده اش راجع به بولت ژورناله:
ثبت نام کنید یا