2016/09/28، 03:11 AM
خب همینطور که هممون دیدیم
صندلی داغ شلوغش خوبه ولی الان امکانش نیست.

تا اطلاع ثانوی برنامه متوقف میشه

هر چهره ای با لبخند زیباتر است

صندلی داغ ! مراحل اولیه
|
|||||||||||||||||||||||||||
2016/09/28، 03:11 AM
خب همینطور که هممون دیدیم
![]() تا اطلاع ثانوی برنامه متوقف میشه
![]() ![]() هر چهره ای با لبخند زیباتر است ![]()
2017/06/12، 11:48 AM
طبق آماری که به دستم رسیده اکثر دانش آموزان امتحانا شون تموم شده و معنی و مفهوم آن این است که ....
![]() تاپیک باز میشود
![]() فعلا اعلام آمادگی های جدید رو جمع میکنیم و برنامه ای اجرا نمیشه تا مطمئن شم آمار رسیده درست بوده
![]() ![]() درضمن اینم بگم که تا زمانیکه تو همین تاپیک اعلام آمادگی نکرده باشین اسمتون وارد لیست نمیشه
![]() و دیگه اینکه...
![]() ![]() ![]() هر چهره ای با لبخند زیباتر است ![]()
2017/06/12، 12:14 PM
اهم اهمسلام طاعات و عباداتتون قبول باشه و از پشت همين تريبون از پدر و مادر و عزيزم و خانواده محترم رجبی تشکر ميکنم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
2017/06/12، 12:41 PM
خب سلام. بنده اعلام آمادگی میکنم که میخوام تو صندلی داغ شرکت کنم.
![]() امتحان هامم همین امروز تموم شد الان زندگی خیلی شیرین و قشنگه ![]() درس گرفتن از اشتباهات خودت هوشمندانه است ولی درس گرفتن از اشتباهات دیگران هوشمندانه تره.
![]()
2017/06/12، 12:47 PM
منم خواستم اعلام کنم که شرکت نمیکنم رو من حساب نکنید
![]() من امضا بلد نیستم
![]() ![]() ![]()
2017/06/12، 01:24 PM
زیاد اصرار میکنین منم هستم
![]() واقعیتش اینه که , اصلن بد مطلق وجود نداره
میدونی..
یه سری چیزا از نظر من بده که از نظر تو بد نیست
یه سری چیزام از نظر تو بده که از نظر من بد نیست
فقط کافیه که ما بتونیم با بدیهای همدیگه بسازیم بخاطر خوبیامون
همین...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[url=http://s9.picofile.com/file/8349986268/I_ll_Be_There_For_You_THE_REMBRANDTS.mp3.html][/url] کمک
خب پس به سلامتی دوباره شروع شد!
برای داوطلبان آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم وقتی از روی صندلی بلند میشن دیگه کار از پماد سوختگی هم گذشته باشه ![]() ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
2017/06/12، 02:37 PM
وایییی،فازی عشقیییی،خیلی خوشحال شدم وقتی این تاپیکو تو لیست تاپیکا با ارسال جدید دیدم
![]() ![]() ![]() خب،من که امتحانام بیستم تموم شد و اعلام میکنم که هستمممم ![]()
| |||||||||||||||||||||||||||
|